Dealhunter Logo

KÖPVILLKOR

Generellt

Dessa köpvillkor (”Villkor”) gäller när du handlar på dealhunter.se. Dealhunter.se ägs och drivs av Dealhunter A/S (”Dealhunter”), SE VAT SE5020718978, Org nr. DK-30199782, Sankt Peders Stræde 45, 4. sal, 1453 København K, Danmark.

Genom att acceptera Villkoren bekräftar du att du har läst, förstått och accepterat dessa.

Köp på dealhunter.se

På dealhunter.se kan du köpa värdebevis för produkter, tjänster och upplevelser. Dealhunter levererar uteslutande värdebevis till de pågående deals, som vi annonserar. Det är den enskilda leverantören av dealen (”Leverantören”), och inte Dealhunter, som levererar de produkter tjänster och upplevelser, som värdebeviset är giltigt för.

Vi reserverar oss för eventuella fel och brister i prisuppgifter och beskrivningar, samt för slutsålda varor.

När du gör en beställning via dealhunter.se upprättas automatiskt ett Dealhunter användarkonto till dig, ”Min profil”, som du har tillgång till via dealhunter.se. Här kan du alltid se dina beställningar och värdebevis, samt kontaktuppgifter som du angivit.

Direkt efter genomförd beställning skickas automatiskt en orderbekräftelse till din emailadress. Orderbekräftelsen finns också tillgänglig på ditt användarkonto.

Alla automatiska orderbekräftelser skickas med förbehåll för vårt slutliga godkännande av din beställning. Om det inte är möjligt att genomföra din beställning, kommer vi meddela dig om detta snarast möjligt via mail och återbetala eventuell genomförd betalning.

Orderbekräftelsen innehåller ett ordernummer som ska användas vid all korrespondens med Dealhunter. All korrespondens ska ske via mail till info@dealhunter.se.

Du måste vara minst 18 år för att handla på dealhunter.se

Priser

Priser på dealhunter.se är inklusive moms, men exklusive eventuella fraktkostnader som kan variera. Dealhunter reserverar sig för eventuella tryckfel, kurs- och prisändringar samt tekniska fel.

Dealhunter förbehåller sig rätten att kräva en expeditionsavgift. Eventuella avgifter meddelas alltid tillsammans med priset.

Betalningsmedel

Vi accepterar följande betalningsmedel:

  • Visa

  • Visa Electron
  • Mastercard
  • JCB

Betalningsprocedur

Vid köp av tjänster/upplevelser

Om du köpt ett värdebevis för en tjänst/upplevelse debiteras betalningen direkt efter beställning, och samtidigt utfärdas ditt värdebevis.

Vid köp av produkter

Om du har köpt en produkt reserveras betalningen på ditt konto och debiteras först när produkten har blivit skickad av Leverantören. Du får ett meddelanade per mail när produkten har skickats.

Leverans

Värdebevis skickas per mail från dealhunter.se. Se mer om värdebevis under avsnittet ”Värdebevis” nedanför.

Om du har köpt en produkt (och inte en tjänst/upplevelse), kommer produkten att bli sänd direkt från Leverantören. Leveransfristen framgår i dealens orderbekräftelse samt på ditt användarkonto. Paketet blir skickat med det leveranssätt som framgår i ordern eller som du har valt vid beställning. Produkter levereras inom hela Sverige. Vi levererar inte till utlandet. Leveransvillkor från Leverantören framgår även i orderbekräftelsen.

Om du mot förmoddan inte har mottagit din försändelse efter leveransfristen i dealen, ombeds du kontakta Leverantören. Leverantörens kontaktuppgifter framgår i orderbekräftelsen och på ditt användarkonto under dealinfo. Om du inte kan få ditt ärende löst direkt med dealleverantören inom rimlig tid ombeds du kontakta Dealhunters kundservice.

Om en leverantör antingen går i konkurs, eller av annan anledning inte kan leverera den beställda tjänsten eller produkten, kommer vi snarast möjligt erbjuda dig en ersättningstjänst- eller produkt. Om detta inte är möjligt återbetalar vi dig det belopp du betalat.

Värdebevis

Värdebevis skickas till din angivna emailadress och finns även tillgängligt på ditt användarkonto. Det är ditt ansvar att se till att den emailadress som anges vid beställning är tillgänglig och kan ta emot värdebeviset.

Ett värdebevis är i regel giltigt i 2-12 månader efter dess upprättande. Giltighetsperioden kan dock variera från deal till deal, eftersom giltighetsperioden fastställs av Leverantören. Giltighetsperioden framgår alltid i värdebeviset.

När du önskar använda värdebeviset ska det visas upp till Leverantören, eftersom det innehåller en unik rabattkod. Det är upp till Leverantören att verifiera värdebevisets äkthet. Om det finns ett krav från Leverantören att värdebeviset ska skrivas ut, är det ditt ansvar att göra det.

Alla värdebevis är beskrivna och återgivna så exakt som möjligt enligt Leverantörens instruktioner. Dealhunter.se kan inte hållas ansvariga för enskilda dealbeskrivningar som inte överrensstämmer med det köpta, såvida det inte gäller väsentligt missledande eller direkt felaktiga beskrivningar.

Om du inom giltighetsperioden inte kan lösa in värdebeviset ombeds du kontakta oss och få pengarna återbetalda till ditt användarkonto eller det betalkort som användes vid beställning (efter ditt önskemål). Om du har bokat tid för utförandet av den köpta tjänsten eller upplevelsen, men inte dyker upp, blir ditt värdebevis därefter ogiltigt och du kan inte erhålla återbetalning.

Om en leverantör antingen går i konkurs eller av annan anledning inte kan leverera den beställda tjänsten, innan du har nyttjat ditt värdebevis, kommer vi snarast möjligt erbjuda dig alternativa vistelser/upplevelser. Om det inte är möjligt, återbetalar vi dig det belopp, som du har betalat.

Om Leverantören har misstanke om att det har manipulerats med värdebeviset, eller att värdebeviset avsiktligt har försökts lösas in flera gånger, kan Leverantören vägra att acceptera värdebeviset. Alla misstankar om fusk rapporteras tillbaka till Dealhunter, som förbehåller sig rätten att polisanmäla saken.

Ångerrätt

Du kan ångra en order i upp till 14 dagar efter att du mottagit den beställda produkten/värdebeviset. Proceduren ser annorlunda ut beroende på om du köpt en produkt eller en tjänst/upplevelse. Du ombeds följa den procedur som gäller för just ditt köp.

Vid ångerköp av tjänst/upplevelse

Du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från att du mottagit värdebeviset för din tjänst/upplevelse genom att meddela Dealhunter om detta per mail till info@dealhunter.se.

Observera att ångerrätten inte gäller värdebevis för tjänster omfattade av Distansavtalslagen, 2 kap. 11 §, p 12 och 13 – t.ex. kulturevenemang, idrottsevenemang eller liknande där Leverantören ska tillhandahålla tjänsten på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod. I händelse av att t.ex. ett kultur- eller idrottsarrangemang blir inställt återbetalar vi beloppet till dig.

Du ska i ditt mail tydligt göra Dealhunter uppmärksamma på att du önskar nyttja din ångerrätt. Du ska därtill även vidarebefordra eller bifoga en kopia av din orderbekräftelse och ditt värdebevis. Kom ihåg att skriva namn, adress, emailadress och telefonnummer i ditt mail.

Vi återbetalar beloppet till ditt användarkonto eller det betalkort som användes vid köpet (efter ditt önskemål) senast 14 dagar från det datum då du meddelat oss om ditt ångerköp.

Efter värdebevisets utlöpsdatum eller användande kan ångerrätten inte åberopas.

Vid ångerköp av produkter

Vid ångerköp av produkt ska du senast 14 dagar efter att du mottagit produkten meddela detta till Leverantören per mail till den epostadress som är angiven i orderbekräftelsen. Du ska i ditt mail tydligt göra Leverantören uppmärksam på att du önskar nyttja din ångerrätt.

Du ska därefter skicka produkten i retur till Leverantören, senast 14 dagar efter att du meddelat denne om att du önskar nyttja din ångerrätt. Du kan finna Leverantörens adress i din orderbekräftelse, eller i ditt användarkonto under ”Dealinfo”. Du som kund står för returporto.

Om du skickar returvaran till fel adress, t.ex. till Dealhunters adress, drar vi 150 kr från det återbetalade beloppet i administrations- och fraktavgift, då vi ska skicka produkten till Leverantörens adress. Behandling av din returnerade vara kan ta 2-3 veckor till följd av den extra försändelsen.

När Leverantören mottagit returvaran återbetalar vi beloppet till ditt användarkonto eller det betalkort som användes vid beställningen (efter ditt önskemål) snarast möjligt. Dealhunter har enligt Konsumentköplagen rätt att göra värdeminskningsavdrag om du har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa produktens egenskaper eller funktion.

Reklamationer

Vi ger i enlighet med Konsumentköplagen 3 års reklamationsrätt vid köp av produkter. Reklamationsrätten gäller vid brister och fel i material och/eller tillverkning. Reklamationsrätten gäller inte för fel eller skador åsamkade av felaktig hantering av produkten.

Om du upptäcker ett fel med produkten ska du reklamera detta inom skälig tid efter att du upptäckt det. Reklamation inom 2 månader efter att du upptäckt felet räknas alltid som rimlig tid. Inom sex månader från att varan levererats är det Leverantörens ansvar att bevisa att felet inte är ursprungligt. Efter sex månader övergår ansvaret till kunden, som ska bevisa att felet är ursprungligt.

Vid reklamation ska du meddela vår kundservice per mail till info@dealhunter.se. Du ombeds att i mailet meddela oss om ordernummer, samt beskriva felet med produkten. Du ombeds även att, om möjligt, bifoga bilder, videoklipp eller annan dokumentation som visar felet. Vi kontaktar därefter Leverantören och undersöker möjligheterna för ersättningsvara. Om detta inte är möjligt kommer Leverantören antingen erbjuda sig att reparera produkten, eller att återbetala dig för varan. Vid fel eller brister i en vara är det inte du som kund som står för eventuella returfraktkostnader.

Behandling av personuppgifter

Vid köp via Dealhunter.se samlar vi in och behandlar vissa upplysningar om dig. Insamling och behandling av uppgifter sker i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL). Vi hänvisar i övrigt till vår sekretesspolicy som du kan läsa här, och vår cookiepolicy som du kan läsa här.

Dealhunter Plus

Fördelar

Som medlem av Dealhunter Plus får du tillgång till att köpa varor och tjänster/upplevelser till extra nedsatta priser. Medlemskapet är löpande fram till att du säger upp det.

- PLUS medlemskap - endast 99 kr per månad
- Dealar till självkonstnadspris, och ofta ännu billigare!
- Du tjänar poäng som kan användas till utvalda varor var 3:e månad.
- 30 dagars full returrätt.
- Exklusiva tävlingar.

Registrering

Efter registrering via dealhunter.se får du ett bekräftelsemail när betalningen är genomförd. Därefter får du tillgång till ditt personliga användarkonto med en översikt över din köphistorik. Medlemskap kan endast ingås av privatpersoner fyllda 18 år, och det kan endast ingås ett medlemskap per hushåll. Det är därför inte tillåtet att upprätta flera medlemskap under samma adress. De flesta produkter har köpsbegränsning på max 1 st per medlemskap, då produkterna ofta erbjuds till lägre pris än butikens inköpspris.

Medlemsvillkor

Genom att genomföra din registrering accepterar du att Dealhunter debiterar avtalat belopp månadsvis. Observera att du inte kan betala ditt medlemskap med ett eventuellt tillgodobelopp på ditt Dealhunter användarkonto.

Medlemskapet är löpande fram till det att du avslutar det. Medlemskapet är gratis de första 14 dagarna, och kostar därefter 99 kr per månad.

Ändring av villkor

Dealhunter.se förbehåller sig rätten att när som helst ändra Villkoren utan att meddela dig i förväg. Den gällande versionen av Villkoren visas alltid i förbindelse med beställning.

Uppsägning

Medlemskapet kan inte sägas upp under de första 48 timmarna från att du registrerat dig, men kan därefter sägas upp med en dags varsel. Medlemskapet upphör vid utgången av den period, du betalt för. Du kan säga upp medlemskapet genom ditt användarkonto, eller genom att kontakta vår kundservice. Vid urträde förlorar du eventuell resterande tid av gratisperioden på 14 dagar. Registrerar du dig igen blir du betalande medlem från första dagen (99 kr).

Kortinnehavarens ansvars- och bindingsförpliktelser

När du beställer en produkt genom medlemskapet, eller 14 dagar efter registrering (om inte köpt en produkt direkt i samband med registrering), blir ditt medlemskap aktiverat och bindande. Korthållaren är förpliktigad att betala det fulla beloppet för den valda medlemsperioden, samt för debitering av dessa. Detta gäller inte om medlemskapet under tiden blivit uppsagt i enlighet med ovanstående regler om uppsägning.

Ångerrätt

Medlemskapet omfattas av den lagstadgade ångerrätten på 14 dagar. Medlemskapet kan endast ångras om det inte blivit nyttjat i enlighet med ovanstående regler om kortinnehavarens ansvars- och bindingsförpliktelser.

Kontakt

Vid frågor, kommentarer eller klagomål kan du kontakta oss på:

Dealhunter A/S
SE VAT SE5020718978
Org. nr.: DK-30199782
Sankt Peders Stræde 45, 2.
DK-1453 København K
E-mail: info@dealhunter.se