Dealhunter Logo

16 st Gillette Venus rakblad

-58 %

696 kr

295 kr

Ordinarie pris: 295 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i en månad.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 236 kr

Spara 59 kr - köp med Plus

16 st Gillette Venus rakblad

Är du trött på slöa rakblad som borde ha bytts ut för länge sedan? De populära Gillette Venus rakbladen med lubraremsor och mikrolameller gör att du får en tätare, smidigare och mer behaglig rakning.

- Kvalitetstestade av Dealhunter

Byt ut dina rakblad ofta för en bättre hygien och behagligare rakning. Nu kan du superfynda nya Gillette Venus rakblad, som passar alla rakhyvlar i Gillette Venus serien.

Venus rakbladet har ett ovalt huvud som minskar risken för att man skär sig. De är försedda med smarta lubraremsor som tillför extra fukt under rakningen och så att bladen glider lättare över huden.

Mikrolamellerna och de mjuka kuddarna sträcker försiktigt huden, vilket ger en närmare och mer behaglig rakning. Rakbladen ger dig både en bekväm rakning och en mild vård av huden.

Du får 16 st Gillette Venus rakblad för endast 295 kr.
Levereras i hela Sverige för endast 59 kr - oavsett antal.

Ord.pris: 696 kr - Du sparar 58%

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 59 kr per köp - oavsett antal.

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att alla leveransuppgifter stämmer (namn som på ID). Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.
Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order, och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Dealhunter A/S
Sylows Allé 1, 1. sal, 2000 Frederiksberg
info@dealhunter.se ·