Dealhunter Logo

8 par Cerruti boxershorts

-69 %

1.282 kr

399 kr

Ordinarie pris: 399 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 319 kr

Spara 75 kr - köp med Plus

8 par Cerruti boxershorts

Passa på att fylla byrån med dessa snygga boxershorts från designermärket Cerruti 1881. De är av riktigt hög kvalitet, stilrena i designen och otroligt sköna att bära. Finns i flera storlekar.

Det världskända designerhuset Cerruti 1881 från Paris är renommerat för sin stilrena design och exklusiva kvalitet. Alla som har provat Cerrutis boxershorts vet att de inte kompromissar med varken kvalitet eller komfort.

Boxershortsen är i 95% bomull och 5% elastan, och är därför väldigt sköna att bära. De har en klassisk design i svart, med den välkända Cerruti 1881 logotypen längs shortsens elastiska kant.

Boxershortsen bibehåller sin höga kvalitet och passform tvätt efter tvätt.


Finns i följande storlekar: M,L, XL och XXL

Du anger antal och storlek vid köpet.

Du får 8 par Cerruti boxershorts i samma storlek för endast 399 kr.
Levereras i hela Sverige för endast 59 kr per köp - oavsett antal.

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 59 kr per köp - oavsett antal.

VIKTIGT: Paketet levereras till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.
Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till leverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan leverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order, och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·