Dealhunter Logo

Antistress målarböcker

-81 %

518 kr

99 kr

Ordinarie pris: 99 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 79 kr

Spara 20 kr - köp med Plus

Målarböcker inkl. färgpennor

Stressig vardag? Prova dessa antistress målarböcker för vuxna, som under de senaste åren blivit en väldigt populär avkopplande terapi för många. Du får 2 olika målarböcker och 12 st färgpennor.

Antistress målarböcker för vuxna som både kan användas som en kreativ och rolig aktivitet, och som avstressande terapi. Du får 2 st målarböcker samlade i en pärm, så att du lätt kan ta med dem överallt. Det medföljer även 12 st färgpennor.

Varje målarbok har 50 sidor.
Mått när målarböckerna är uppslagna: 9 x 16 x 18 cm

Du får 1 set med 2 st målarböcker och 12 st färgpennor för endast 99 kr.
Levereras i hela Sverige för endast 45 kr per köp - max 5 set.

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 45 kr per köp - max 5 set.

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID). Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.
Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order, och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·