Dealhunter Logo

Bäddmadrass med memoryskum

-78 %

3.216 kr

699 kr

Ordinarie pris: 699 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 559 kr

Spara 140 kr - köp med Plus

Vändbar bäddmadrass

Få bättre nattsömn med Zen Comfort bäddmadrass med tryckavlastande NASA Memoryskum. Den är vändbar med en varm respektive kall sida för olika årstider och behov. Allergivänlig.

-Kvalitetstestad av Dealhunter

Den vändbara Zen Comfort bäddmadrassen har en sida av NASA Memoryskum, som känns värmande att sova på. Den andra sidan är av kallskum, som avleder en del av kroppsvärmen och ger därför en svalkande effekt. 

Bäddmadrassen formar sig efter din kropp, så att tryckpunkterna fördelas jämnt på madrassen. Din kropp får optimalt stöd och avlastning medan du sover.

Bäddmadrassen är dessutom allergivänlig och har en antibakteriell effekt. Dess speciella cellstruktur ger bättre ventilation, eftersom luft kan cirkulera genom den.


Sagt om bäddmadrassen av en nöjd kund:

"Jag har aldrig sovit så gott i hela mitt liv. Jag har under många år haft ständig värk i kroppen. Att under 15 år inte kunnat sova en endaste natt mer än två timmar i streck och nu redan första natten på denna madrass vaknade jag efter sex timmar och trodde inte mina ögon. Jag hade sovit många timmar och inte bara det, jag hade sovit som på moln. Jag älskar madrassen." - Evah Marcus


Bäddmadrassen finns i följande storlekar:

80 x 200 cm - endast 699 kr               90 x 200 cm - endast 829 kr
Ord.pris: 3 216 krOrd.pris: 3 216 kr
Du sparar 78%Du sparar 74%
  

Du anger antal och storlek vid köpet.

Levereras i hela Sverige för endast 79 kr per styck!


Specifikationer:

  • Vändbar bäddmadrass med en varm resp. kall sida
  • NASA Memoryskum/kallskum
  • Tryckavlastande
  • Allergivänlig
  • Antibakteriell effekt
  • Svalkande effekt
  • Höjd: ca. 5-6 cm
  • Densitet: 50 kg/m³
  • 2 års garanti

OBS: Madrassen levereras ihoprullad. Eftersom bäddmadrassen skickas vakuumpackad ska den efter uppackning ligga helt utvikt i rumstemperatur i 1-2 dygn för att luftas innan användning. Den kommer därefter att uppnå sin fulla storlek och form.

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 79 kr per styck.

VIKTIGT: Paketet levereras till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order och är inte återbetalningsbar.


OBS: Madrassen skickas med vanlig post och levereras ihoprullad. Eftersom bäddmadrassen skickas vakuumpackad ska den efter uppackning ligga helt utvikt i rumstemperatur i 1-2 dygn för att luftas innan användning. Den kommer därefter att uppnå sin fulla storlek och form.

Madrassidan med memoryskum är markerad med en etikett med texten "Visco". 

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·