Dealhunter Logo

Batteridrivna LED-blockljus

-42 %

129 kr

75 kr

Ordinarie pris: 75 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 60 kr

Spara 15 kr - köp med Plus

LED-blockljus

Skapa mysstämning med dessa fina batteridrivna LED-blockljus, och slipp oroa dig för brand och olyckor. Ljusen finns i flera storlekar och är ideala för att mysa till sovrummet, barnrummet, hallen etc.

Batteridrivna LED-blockljus som är perfekta för dig som älskar levande ljus, men inte vill oroa dig för brand och olyckor. De är ideala i t.ex. barnrummet eller på andra ställen där du vill skapa mysstämning men inte har full uppsikt.

Ljusen är tillverkade av PP-plast och drivs av 2 x AA-batterier (medföljer ej).


Välj mellan:

  • Litet LED-blockljus - 10 x 15 cm
  • Mellanstort LED-blockljus - 10 x 20 cm
  • Stort LED-blockljus - 10 x 25 cm

Du anger antal och storlek vid köpet.

Du får ett LED-blockljus i valfri storlek för endast 75 kr
Levereras i hela Sverige för endast 39 kr per köp - oavsett antal.

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 39 kr per köp - oavsett antal.

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID). Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order, och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·