Dealhunter Logo

Billiga Gillette Fusion rakblad

189 kr

Ordinarie pris: 189 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 151 kr

Spara 38 kr - köp med Plus

8-pack Gillette Fusion rakblad

Fyll på med nya rakblad till din Gillette Fusion rakhyvel! De populära Gillette Fusion rakbladen har 5 blad med vårdande oljor och Vitamin E som säkrar dig en mjukare, tätare och mer behaglig rakning. 

- Kvalitetstestade av Dealhunter

De populära Gillette Fusion rakbladen säkrar dig en tät, mjuk och behaglig rakning! Rakhuvudet har 5 blad som är behandlade med vårdande oljor och Vitamin E. 

Utöver de 5 bladen har varje rakhuvud en precisionstrimmer som gör det enkelt att raka polisonger och detaljer. Det finns även en indikator som talar om när bladet bör bytas ut.

Du får 8 st Gillette Fusion rakblad för endast 189 kr. 
Leverans i hela Sverige för endast 49 kr per köp - oavsett antal.

Vägledande pris: 485 kr - Du sparar 61%

Passa på - köp flera och betala endast en frakt!

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 49 kr per köp - oavsett antal. 

VIKTIGT: Paketet levereras till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·