Dealhunter Logo

Billigt 2-pack Cillit Bang

-54 %

129 kr

59 kr

Ordinarie pris: 59 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 47 kr

Spara 60 kr - köp med Plus

2 st Cillit Bang

Gör din dagliga rengöring enklare med välkända Cillit Bang, som lätt och effektivt avlägsnar smuts, fett och kalk. Du får 2 olika rengöringsspray, som är effektiva för badrum respektive kök.

- Kvalitetstestade av Dealhunter

Passa på att fylla städskåpet med Cillit Bang - de välkända rengöringsprodukterna som effektivt avlägsnar smuts och kalk. Du får 2 olika rengöringsspray från Cillit Bang, som är effektiva för rengöring av badrum respektive kök.


Du får:

1 st Cillit Bang mot kalk och smuts (500 ml)
Avlägsnar effektivt kalk, tvålrester och rost. Den är ämnad för badrum, och är perfekt för att rengöra handfat, badkar, toaletter, duschkabiner i glas eller plast m.m.

1 st Cillit Bang mot fett och smuts (500 ml)
Avlägsnar lätt de svåraste smuts-, fett- och oljefläckarna m.m. och är därför perfekt till köket. Använd den till bestick, tallrikar, ugnsplåtar, köksbänkar, kakel, grillar, spishällar etc. Den kan även användas i övriga hemmet.


Du får 2 x 500 ml Cillit Bang rengöringsspray för endast 59 kr.
Levereras i hela Sverige för endast 49 kr per köp - oavsett antal.

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 49 kr per köp - oavsett antal.

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


Frakt tillkommer med 49 kr per köp - oavsett antal.

En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·