Dealhunter Logo

Elegant designertaklampa

-83 %

1.744 kr

299 kr

Ordinarie pris: 299 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 239 kr

Spara 60 kr - köp med Plus

Elegant taklampa

Sätt en personlig prägel på ditt hem med denna unika 4RD Pendant taklampa från det skandinaviska designermärket Konrad's. Lampan är tillverkad av naturträ i riktigt hög kvalitet.

Unik designertaklampa från Konrad's, som kommer att pryda ditt hem med stil och elegans. Den smala designen gör att lampan passar perfekt i ett hörn av vardagsrummet, eller över soff- eller matbordet. 

Lampans vackra och höga fattning är gjord av snidat naturträ. Själva glödlampan är synlig på lampans nedre del och är omringad av en 'bur' gjord av metall, som ger lampan en fin vintagestil. 

Lampans mått: H 44 x B 20 x D 20 cm 

Du får den eleganta taklampan för endast 299 kr. 
Levereras i hela Sverige för endast 59 kr per köp - oavsett antal.

Ord.pris: 1744 kr - Du sparar 83% 

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Frakt tillkommer med 59 kr per köp - oavsett antal. 

VIKTIGT: Paketet levereras till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo.

Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order, och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·