Dealhunter Logo

Fällbar väggklädhängare

-64 %

501 kr

179 kr

Ordinarie pris: 179 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 143 kr

Spara 36 kr - köp med Plus

Smart väggklädhängare

Praktisk klädhängare att montera på väggen. Den fälls enkelt ut när du ska använda den och fälls in efteråt, så att den inte tar plats - perfekt till nytvättade/nystrukna kläder, sommarstugan och förrådet.

Med den fällbara väggklädhängaren kan du enkelt hänga dina nytvättade och nystrukna kläder. Den är perfekt när du behöver lite extra plats till dina kläder. Fäll ut den när den ska användas och fäll in den igen efter användning.

Den fällbara klädhängaren kan monteras på alla väggar i hemmet, sommarstugan, förrådet, husvagnen m.m. Klädhängaren är tillverkad av plast.

Mått i utfällt läge: 32,5 x 30 cm

Du får den smarta fällbara klädhängaren för endast 179 kr.
Leverans i hela Sverige ingår i priset!

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 1-2 veckor efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att alla leveransuppgifter stämmer (namn som på ID). Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Shoppio.dk
Virkelyst 13B, 9400 Nørresundby
info@shoppio.dk ·