Dealhunter Logo

Infraröd kroppstermometer

-64 %

385 kr

139 kr

Ordinarie pris: 139 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 111 kr

Spara 28 kr - köp med Plus

3-i-1 kroppstermometer

Byt ut din gamla febertermometer mot denna infraröda 3-i-1 kroppstermometer för öra och panna. Den kan både mäta kroppstemperatur, inomhustemperatur och visa klockslag.

Medisana infraröd kroppstermometer som mäter kroppstemperatur på endast 1 sekund. Ditt senaste mätresultat sparas, så att du lätt kan se temperaturutvecklingen.

Kroppstermometern är för öra och panna, vilket gör att du slipper obekväma febertermometrar - den är därför ideal till barn. Den kan förutom kroppstemperatur även mäta inomhustemperatur.

Specifikationer:

  • Infraröd kroppstermometer
  • Märke: Medisana
  • Mäter temperatur på 1 sekund
  • Automatisk avstängning efter 1 minut
  • Sparar sista mätresultatet
  • Mätomfång: 10-50°
  • Visar klockslag
  • Batteri: 1 x 3V, CR 2032
  • Mått: ca 11 x 3 x 2 cm

Du får den smarta 3-i-1 kroppstermometern för endast 139 kr.
Levereras i hela Sverige för endast 49 kr per köp - oavsett antal.

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 2-4 veckor efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 49 kr per köp - oavsett antal.

VIKTIGT: Paketet levereras till närmaste postombud. Dubbelkolla att alla leveransuppgifter stämmer (namn som på ID) samt att email/mobilnummer är korrekt för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·