Dealhunter Logo

Klassisk skrivbordslampa

-67 %

746 kr

249 kr

Ordinarie pris: 249 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 199 kr

Spara 50 kr - köp med Plus

Skrivbordslampa från Konrad's

Klassiska Copenhagen bordslampa från Konrad's ger ett behagligt ljus och är perfekt som skrivbordslampa eller läslampa. Idealisk i vardagsrum, allrum, sovrum eller kontor.

Få skrivbordslampan för endast 249 kr!
Levereras i hela Sverige för endast 59 kr per order - oavsett antal.

Copenhagen skrivbordslampa från Konrad's har en klassisk och tidlös design. Den är idealisk som arbetslampa, läslampa, vid hantverksarbeten eller när du bara behöver lite extra ljus.

Konrad's Copenhagen bordslampa är tillverkad i svartlackerad aluminium. Den håller hög kvalitet och har en stilren design i utmärkt skandinavisk stil. Den är perfekt i barnkammaren, sovrummet och på kontoret.

Mått: H 55 cm x B 30 cm x D 30 cm

Du får den snygga skrivbordslampan för endast 249 kr.
Ordinarie pris: 746 kr - Du sparar 67%

Levereras i hela Sverige för endast 59 kr per order - oavsett antal.

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 59 kr per order - oavsett antal.

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·