Dealhunter Logo

Klocka med Swarovski kristaller

-77 %

1.760 kr

399 kr

Ordinarie pris: 399 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 319 kr

Spara 80 kr - köp med Plus

Damklocka med kristaller

Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med den vackra Luxx Watch. Den har en klassisk, elegant design och är prydd med Swarovski kristaller. Klockan levereras i en fin ask och finns i flera färger.

Luxx Watch damklocka prydd med 40 st Swarovski kristaller, som varje har en diameter på 1,3 mm. Klockans armband är i rostfritt stål, och längden kan justeras hos juvelerare. Klockan levereras i en fin ask.

Klockan är vattenavvisande (3 ATM).
Klockans mått: 210 x 32 mm


Finns med urtavla i följande färger:

  • #01 - Svart
  • #02 - Vit

Du anger antal och färg vid köpet.

Du får den eleganta Luxx Watch för endast 399 kr.
Levereras i hela Sverige för endast 59 kr per köp - oavsett antal.

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Frakt tillkommer med 59 kr per köp - oavsett antal.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

VIKTIGT: Paketet levereras till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.
Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till leverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan leverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order, och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Her Jewellery
7500A Beach Road The Plaza, 199591 Singapore
info@dealhunter.se ·