Dealhunter Logo

Kraftfull G-punktsvibrator

149 kr

Ordinarie pris: 149 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 119 kr

Spara 30 kr - köp med Plus

G-punktsvibrator

Unna dig ultimat njutning med denna kraftfulla och ljudlösa G-punktsvibrator. Använd den ensam eller tillsammans med din partner, så sätter ni garanterat extra krydda på samvaron. Finns i flera färger.

G-punktvibratorn är av ABS-material, vilket gör ytan skönt silkeslen. Den smarta, ergonomiska designen är särskilt ämnad för G-punktsstimulans. Vibratorn har en kraftfull men ljudlös motor.

Mått: L 12 x Ø 2,5 cm
Drivs av 1 x AA-batteri (medföljer ej).


Finns i följande färger:

  • Petroleumgrön
  • Blå
  • Rosa
  • Orange

Du anger antal och färg vid köpet.

Du får G-punktsvibratorn i valfri färg för endast 149 kr.
Leverans i hela Sverige ingår i priset!

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID). Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.
Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till leverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan leverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


Frakten är inkluderad i priset och utgör 28 kr av beloppet.

En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order, och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Dealhunter A/S
Sankt Peders Stræde 45, 2. sal, 1453 København K
info@dealhunter.se ·