)
Dealhunter Logo

Powerbank 13.000 mAh

Undvik att få slut på batteri på resan eller när du är på språng. SERIO Powerbank är på hela 13.000 mAh och kan ladda din smartphone upp till 8 gånger! Kan ladda 2 enheter samtidigt. Finns i flera färger.

- Testad och rekommenderad av Dealhunter

Ladda din smartphone upp till 8 gånger eller surfplatta 2,5 gånger med SERIO Powerbank, som har en kraftfull batterikapacitet på hela 13.000 mAh. Den kan ladda alla enheter, exempelvis din smartphone, surfplatta, el-cigarett eller kamera.

När din smartphone/surfplatta har behov av ström ansluter du den till SERIO Powerbank via din USB-kabel, och batteriladdningen startar sedan automatiskt. Den har 2 st USB-portar, så du kan ladda 2 enheter samtidigt.

En ljusindikator visar strömstatusen på powerbanken och du laddar den via den medföljande USB-kabeln. Powerbanken har även en inbyggd ficklampa med både fast ljus och SOS-signal.


Utlåtande från Dealhunter-kund:

”Den är jättebra. Den gav ström till min iPhone i en hel vecka vid poolen i Turkiet. :)” - Lene


Finns i följande färger:

  • Svart
  • Vit
  • Ljusblå

Du anger antal och färg vid köpet.

Du får kraftfulla SERIO Powerbank för endast 199 kr.
Levereras i hela Sverige för endast 59 kr per köp - oavsett antal.


Specifikationer:

  • Batterikapacitet: 13.000 mAh nödbatteri
  • Mått: 13,8 x 6,2 x 2,2 cm
  • Input: Micro USB 5V/1A
  • Output: USB 5V/1A - 2.1A
  • Laddningsindikator
  • Inbyggd ficklampa
  • USB-laddningskabel medföljer

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 59 kr per köp - oavsett antal.

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.
Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till leverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan leverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order, och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·