Dealhunter Logo

Kraftigt stormparaply

-40 %

461 kr

275 kr

Ordinarie pris: 275 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 220 kr

Spara 55 kr - köp med Plus

Stormparaply

Det slitstarka stormparaplyet STORMini är ämnat för svenska väderförhållanden. Den aeorydynamiska designen gör att paraplyet kan klara en vindstyrka på upp till 80 km/h. Finns i flera färger.

Det aerodynamiska stormparaplyet STORMini är gjort av polyester pongee, som är ett riktigt kraftigt och slitstarkt material. Paraplyet kan klara en vindstyrka på 80 km/h, vilket gör det oumbärligt i ett land som Sverige. 

Paraplyet är 26 cm långt på längden och kan fällas ihop. Skaftet är av aluminium (3 sektioner) och ramen av glasfiber och aluminium. Paraplyet väger endast 294 gram.

En förvaringspåse medföljer.


Finns i följande färger:

  • Svart
  • Kungsblå

Du anger antal och färg vid köpet.

Du får det det kraftiga stormparaplyet för endast 275 kr.
Leverans i hela Sverige ingår i priset!


OBS: I videon visas maximodellen (100 km/h) - den som säljs i dealen är minimodellen (80 km/h)

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

VIKTIGT: Paketet levereras till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


Frakten är inkluderad i priset och utgör 53 kr av beloppet.

En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order, och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·