Dealhunter Logo

Löparstrumpor med kompression

-47 %

260 kr

139 kr

Ordinarie pris: 139 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 111 kr

Spara 28 kr - köp med Plus

Löparstrumpor

Optimera din träning och förebygg skador med CFA's löparstrumpor med kompression. Dess anatomiska utförande ger optimalt stöd och komfort för sportutövare. Finns i flera färger och storlekar.

- Kvalitetstestade av Dealhunter

Ytterst bekväma löparstrumpor från CFA, med kompression som ger optimalt stöd när du springer. Strumpornas anatomiska utförande är speciellt utvecklat för sportutövare och stimulerar blodcirkulationen i benen, vilket förebygger trötta och ömma fötter, svullna anklar och muskelkramp. 

Löparstrumporna har sula med anti-glideffekt och är förstärkta vid tårna och hälen. De inbyggda luftkanalerna ventilerar och ger luftkontroll.

Löparstrumporna är i 84% polyamid, 14% elastan och 2% lycra.


Finns i följande färger:

  • Svart
  • Vit

Finns i följande storlekar: 35-38, 39-42 och 43-46

Du anger antal, färg och storlek vid köpet.

Du får 1 par CFA löparstrumpor med kompression för endast 139 kr.
Levereras i hela Sverige för endast 49 kr per köp - oavsett antal.

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 49 kr per köp - oavsett antal. 

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att alla leveransuppgifter stämmer (namn som på ID). Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·