Dealhunter Logo

Massagematta med värme

-70 %

1.802 kr

539 kr

Endast 0 kvar

Ordinarie pris: 539 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 431 kr

Spara 108 kr - köp med Plus

Massagematta med värme

Ge dig själv en skön massage efter en lång dag med denna effektiva massagematta. Dess smarta design gör att den kan användas både i soffan, fåtöljen eller sängen. Med värmeterapi och fjärrkontroll.

Populär - endast ett fåtal kvar!

Denna vibrerande massagematta har 5 massageinställningar och 3 intensitetsnivåer. Den är speciellt designad för stimulering av nacke, skuldror, rygg, rumpa och ben. Du kan också använda den till värmeterapi för att lindra ömma muskler och leder.

Massagemattan behöver endast anslutas till eluttaget och kan med sin smarta design användas både i soffan, fåtöljen, sängen, på golvet eller där det är behagligt för dig.

Du får den sköna massagemattan för endast 539 kr.
Levereras i hela Sverige för endast 69 kr per köp - oavsett antal.


Specifikationer:

  • Vibrerande massagematta
  • 5 massageinställningar
  • 3 intensitetsnivåer
  • Värmeterapi
  • Fjärrkontroll
  • Mått: 52 x 62 x 180 cm
  • Ineffekt: 100-240 V ~ 50/60 Hz 0.4A
  • Uteffekt: DC 12V 1.2A 14.4W

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 69 kr per köp - oavsett antal.

VIKTIGT: Paketet levereras till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.
Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·