Dealhunter Logo

Multifunktionell personvåg

-62 %

529 kr

199 kr

Ordinarie pris: 199 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 159 kr

Spara 40 kr - köp med Plus

Grundig personvåg

Med den multifunktionella personvågen från Grundig kan du enkelt analysera din kropp och vikt. Den kan mäta både vikt, fettprocent, BMI, kroppsvätska samt muskel- och benmassa.

Multifunktionell personvåg från Grundig med stor LCD-display. Personvågen kan mäta i kilo, pund, centimeter och tum - beroende på vad som ska mätas. Vågen kan spara data för upp till 12 personer i det inbyggda minnet.

Vågen har "Step-On" aktivering som gör att den startas automatiskt vid beröring. När batterierna i vågen börjar ta slut syns det på displayen.

Specifikationer:

  • Grundig personvåg
  • Modell: PS 5040
  • Mäter vikt, fettprocent, BMI, kroppsvätska, muskel- och benmassa
  • Inbyggt minne för upp till 12 personer
  • Kan mäta i kilo, pund, centimeter och tum
  • Maximal kapacitet: 150 kg
  • LCD-display
  • Glidsäkra fötter
  • Drivs av 2 x AAA-batterier (medföljer)
  • Mått: 30 x 30 cm

Du får den multifunktionella personvågen från Grundig för endast 199 kr.
Levereras i hela Sverige för endast 59 kr per köp - oavsett antal.

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 59 kr per köp - oavsett antal.

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·