Dealhunter Logo

Multifunktionell stekpanna

-47 %

512 kr

269 kr

Ordinarie pris: 269 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 215 kr

Spara 54 kr - köp med Plus

Non-stick multipanna

Spara på disken med denna multifunktionella non-stick stekpanna från Royalty Line Switzerland. Den har 4 sektioner, så att du kan tillaga olika saker samtidigt - perfekt till brunch och tapas!

Den multifunktionella stekpannan är antibakteriell och tillverkad av gjuten aluminium. Den har en non-stick marmorbeläggning, så att maten inte bränner fast.

Stekpannens 2 små sektioner är ideala till pannkakor, ägg, potatis och grönsaker. Den längre grillsektionen i mitten är perfekt till att steka kött, korv och bacon. Den sista, avlånga sektionen fungerar bra till det mesta.

Kan användas på alla spishällar (elektrisk, gas, glaskeramik, halogen och induktion).

Du får den multifunktionella stekpannan för endast 269 kr.
Levereras i hela Sverige för endast 59 kr per köp - oavsett antal. 

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 59 kr per köp - oavsett antal.

VIKTIGT: Paketet levereras till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.
Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·