Dealhunter Logo

Nickelodeon hörlurar till barn

-78 %

525 kr

115 kr

Endast 0 kvar

Ordinarie pris: 115 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 92 kr

Spara 23 kr - köp med Plus

Nickelodeon barnhörlurar

Snygga Nickelodeon hörlurar anpassade för barns känsliga öron. De har integrerad ljudreglering och kan enkelt justeras i storlek. De är perfekta till musik, film eller ljudböcker och finns i flera färger.

Hörlurar från Nickelodeon med utmärkt, tydlig och klar akustisk ljudkvalitet som passar bra när ditt barn vill lyssna på musik, ljudbok, spela spel eller se på film. De har integrerad ljudreglering, som skyddar barns känsliga öron. 

Hörlurarna har en snygg design, med en grafisk bild av Nickelodeons logotyp på utsidan av öronkåporna. Hörlurarna justeras enkelt i storlek och passar de flesta barn.


Finns i följande färger:

 • #01 - Grön
 • #02 - Orange

Du anger färg och antal vid köpet.

Du får barnhörlurarna från Nickelodeon för endast 115 kr.
Levereras i hela Sverige för endast 59 kr per köp - oavsett antal.


Specifikationer:

 • Nickelodeon hörlurar
 • Designade för barns känsliga öron
 • Integrerad ljudreglering
 • Klar akustik
 • Kan storleksjusteras
 • Kabellängd 1,5 m
 • Frekvens: 20-20000 Hz
 • Ljudkänslighet: 103dB ± 3dB
 • Mått: B 13 x H 17 x D 6,5 cm
 • Vikt: 0,1 kg

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 59 kr per köp - oavsett antal.

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.
Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till leverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan leverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order, och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Dealhunter A/S
Sankt Peders Stræde 45, 2. sal, 1453 København K
info@dealhunter.se ·