)
Dealhunter Logo

Omelet Maker

Med geniala Omelet Maker kan du enkelt göra en läcker omelett eller stekta ägg - direkt i mikrovågsugnen. Den tål maskindisk och har en non-stick yta så att maten inte fastnar.

- Kvalitetstestad av Dealhunter

Omelet Maker är gjord i ett livsmedelsvänligt pp-material som är lätt att rengöra och tål maskindisk. Den tål temperaturer från -15° upp till 100°, så att du kan använda den både i mikrovågsugnen och i frysen.

Allt du behöver göra är att röra några ägg i en skål och krydda med salt och peppar. Om du önskar kan du tillsätta extra kryddor, gräslök, lök, spenat, tomat, skinka eller annat gott. Häll allt i din Omelet Maker och sedan in i mikron för tillagning.

Den färdiga omeletten mäter ca 16 x 8 cm.
En extra insats ingår, så att du kan göra 1-2 stekta ägg.

Du får geniala Omelet Maker för endast 49 kr. 
Levereras i hela Sverige för endast 39 kr per köp - oavsett antal. 

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Fraktavgift tillkommer med 39 kr per köp - oavsett antal.

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att alla leveransuppgifter stämmer (namn som på ID). Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.
Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till leverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan leverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order, och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·