Dealhunter Logo

Oral-B eltandborste + 40 borstar

-55 %

1.192 kr

539 kr

Ordinarie pris: 539 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 431 kr

Spara 108 kr - köp med Plus

Oral-B Advance eltandborste

Optimera din tandvård med den effektiva eltandborsten Oral-B Advance. Eftersom den är batteridriven är den perfekt att ha med på resan. Du får dessutom 40 st extra borsthuvuden.

Eltandborsten Oral-B Advance från Braun tar effektivt bort plack och bakterier och gör dina tänder kliniskt rena. Förpackningen innehåller 1 st Precision borsthuvud + batterier, så du kan börja använda eltandborsten på en gång.

Du får dessutom 40 st kompatibla borsthuvuden, så att du alltid har nya borsthuvuden till hands. Borsthuvudena passar alla standard Oral-B eltandborstar.

Du får:

  • 1 st Oral-B Advance eltandborste
  • 1 st Oral-B Precision borsthuvud
  • 2 st Duracell AA-batterier
  • 40 st kompatibla borsthuvuden

Du får smidiga Oral-B Advance eltandborste + 40 st borsthuvuden för endast 539 kr.
Levereras i hela Sverige för endast 49 kr per köp - oavsett antal.


Specifikationer:

  • Oral-B Advance eltandborste
  • Ny, ergonomisk design
  • 2D-borstsystem med 9.600 oscillerande rörelser/min
  • Utan timer
  • On/off-knapp
  • Batteridriven

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 49 kr per köp - oavsett antal.

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.
Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till leverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan leverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order, och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·