Dealhunter Logo

Oversize tunikaklänning med fickor

129 kr

Ordinarie pris: 129 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 103 kr

Spara 26 kr - köp med Plus

Oversize tunikaklänning

Denna stilrena tunikaklänning i oversize design är den perfekta vardagsklänningen. Den kan användas året runt till både bara ben, smala jeans, med strumpbyxor eller leggings.

Denna oversize tunikaklänning är snygg till allt från boots till sneakers och kan enkelt anpassas till din personliga stil. Klänningen har en bra och bekväm passform, och onesize storleken passar de flesta.

Tunikaklänningen är gjord i en snygg oversize design med två stora fickor. Den faller snyggt runt kroppen, och de långa ärmarna ger den ett avslappnat utseende som du kan klä upp eller ner med olika accessoarer.

Den är gjord i 95% viskos och 5% elastan, vilket gör den mjuk och behaglig att bära.


Storlek:         Längd:          Armhålsmått:       Ärmlängd:  
Onesize85 cm45 cm53 cm


Du får den snygga tunikaklänningen för endast 129 kr.
Levereras i hela Sverige för endast 59 kr per köp - oavsett antal.

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 59 kr per köp - oavsett antal.

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Dealhunter A/S
Sankt Peders Stræde 45, 2. sal, 1453 København K
info@dealhunter.se ·