Dealhunter Logo

Prisbelönad Bio-Oil 200 ml

-59 %

336 kr

139 kr

Ordinarie pris: 139 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 111 kr

Spara 28 kr - köp med Plus

Bio-Oil hudvårdsolja

Använd den unika och prisbelönade Bio-Oil för att motverka hudens åldrande och göra ärr och hudbristningar mindre framträdande. Din hud blir ungdomlig, mjuk och elastisk. Innehåller 200 ml.

- Kvalitetstestad av Dealhunter

Hudvårdsoljan Bio-Oil har länge varit en populär hudvårdsprodukt. Oljan innehåller alla viktiga ingredienser som din hud behöver för att skydda och reparera sig själv.

Bio-Oil återställer hudens naturliga oljeskikt, så att din hud blir mjuk och smidig. Huden får näring och blir återfuktad på djupet. Oljan kan med fördel användas förebyggande mot hudbristningar eller för att minska befintliga.

Egenskaper:

  • Förbättrar ojämn hudton
  • Motverkar torr och uttorkad hud
  • Minskar tecken på åldrande som fina linjer och rynkor 
  • Reducerar fula ärr och hudbristningar
  • Passar alla hudtyper, även för dig som inte har problem med din hud

Du får en Bio-Oil 200 ml för endast 139 kr.
Levereras i hela Sverige för endast 59 kr per köp - oavsett antal.

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 59 kr per köp - oavsett antal.

VIKTIGT: Paketet levereras till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·