Dealhunter Logo

Rogivande saltstenslampa

-58 %

321 kr

135 kr

Ordinarie pris: 135 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 108 kr

Spara 27 kr - köp med Plus

Himalaya saltstenslampa

Med den dekorativa saltstenslampan av saltsten från Himalaya får du en rogivande atmosfär hemma. Den har ett avstressande ljus, och fungerar effektivt mot stress, vinterdepression och sömnproblem.

Storsäljare!

Lugnande och rogivande Himalaya saltstenslampa, vars harmoniska orange ljus liknar solens strålar och har en avstressande och energigivande effekt. Saltstenslampan hjälper även mot trötthet, vinterdepressioner och sömnstörningar.

När saltstenen blir varm reagerar den med luftens fukt, vilket skapar negativt laddade joner som binder till sig partiklar av damm, rök och liknande. Detta har en balanserande effekt på inomhusklimatet och förbättrar luftens kvalitet.

Du får den rogivande saltstenslampan för endast 135 kr.
Levereras i hela Sverige för endast 59 kr per köp - oavsett antal.


Specifikationer:

  • Saltstenlampa
  • Material: Himalaya saltsten
  • Bas: Trä
  • Glödlampa: E14 - Max 20W, T20/22 (medföljer)
  • Strömkabel med strömbrytare
  • Effekt: 220-240V - 50/60 Hz
  • Mått: H 17,1 x D 10,2 cm
  • OBS: Det är viktigt att läsa bruksanvisningen innan du använder produkten

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: Mellan 27/01-2017 och 03/02-2017

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 59 kr per köp - oavsett antal.

VIKTIGT: Paketet levereras till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.
Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order, och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·