Dealhunter Logo

Sköna cykelbyxor från Cube

-68 %

1.135 kr

365 kr

Ordinarie pris: 365 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i en månad.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 292 kr

Spara 73 kr - köp med Plus

Cube cykelbyxor för män

Cube cykelbyxor för män i supergod och slitstark kvalitet är optimala för all typ av cykling och spinning. De är av fukttransporterande material, har platta sömmar samt en ficka för iPod Finns i stl. S-L.

Cykelbyxor från Cube med tätsittande passform som ger hög rörlighet. Byxorna har korta ben och praktiska hängslen, så de sitter bra på plats. De har en liten ficka för iPod/MP3-spelare, så att du kan lyssna på musik medan du cyklar.

Cykelbyxorna är i 80% polyester och 20% elastan och därför mycket elastiska, fukttransporterande och snabbtorkande. De har platta sömma, för extra hög komfort.


Finns i följande storlekar: S, M och L

Du anger antal och storlek vid köpet.

Du får de sköna cykelbyxorna från Cube för endast 365 kr.
Levereras i hela Sverige för endast 59 kr per köp - oavsett antal.

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 59 kr per köp - oavsett antal.

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·