Dealhunter Logo

Sluta röka med Zero Smoke

-50 %

149 kr

75 kr

Ordinarie pris: 75 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 60 kr

Spara 15 kr - köp med Plus

Zero Smoke öronmagneter

Bli rökfri på endast 30 dagar med de effektiva Zero Smoke öronmagneterna! Zero Smoke anges ha en framgång på 80%. De är enkla att använda och du slipper dyra nikotinplåster- och tuggummin. 

Dessa smarta öronmagneter använder en teknologi som påminner om akupunktur och är kända över den större delen av världen - inte minst i USA. 

Magneterna placeras på varsin sida om örat och skapar därmed ett tryck, som liksom akupunktur stimulerar bestämda nervbanor. Den största magneten ska placeras på baksidan av örat och den mindre på örats framsida.

När magneterna är korrekt placerade aktiveras neurotransmittorer som avlägsnar suget efter att röka. På endast 30 dagar reduceras ditt röksug markant, och Zero Smoke anges ha en framgång på hela 80%.


Välj mellan: 

1 paket för 75 kr - Du sparar 50%
2 paket för 125 kr - Du sparar 58%

Du anger antal vid köpet. 

Leverans i hela Sverige ingår i priset!

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 1-2 veckor efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att alla leveransuppgifter stämmer (namn som på ID). Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order, och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Buy Simple ApS
Vestermosevej 13, Tapsøre, 6070 Christiansfeld
kundeservice@buysimple.dk · 71 99 10 22