Dealhunter Logo

Smart USB-laddningsstation

-55 %

1.026 kr

459 kr

Ordinarie pris: 459 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 367 kr

Spara 92 kr - köp med Plus

USB-laddningsstation

Ladda 5 enheter samtidigt med denna smarta USB-laddningsstation. Den har 5 st USB-portar till iPhone, iPad och Samsung och 5 olika fack dina enheter kan stå i medan de laddar. Inkl. 2 st USB-kablar.

Multi USB-laddningsstation som kan ladda alla dina enheter via USB-kabel. Laddningsstationen har 5 st USB-portar, som är speciellt designade för iPhone, iPad, Samsung Galaxy m.fl.

Det medföljer 1 st Lightning-kabel (till iPhone SE, 5/5S/5C och 6/6S/6+) och 1 st Micro-USB-kabel (till Samsung och många andra smartphones). Du kan även använda dina egna USB-kablar i laddningsstationen.

Om du vill ladda 2 st iPhones samtidigt kan du koppla in den ena i "Smart"-porten, som även känner igen iPhone.

Du får denna smarta USB-laddningsstation för endast 459 kr.
Levereras i hela Sverige för endast 49 kr per köp - oavsett antal.


Specifikationer:

  • Ineffekt: DC 19V ===3.5A
  • Uteffekt: DC 5.0V ===10.6A
  • Port 1: iPad 2.4A
  • Port 2: Galaxy 2.4A
  • Port 3: iPhone 1.0A
  • Port 4: Standard 2.4A
  • Port 5: Smart 2.4A

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 49 kr per köp - oavsett antal.

VIKTIGT: Paketet levereras till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.
Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till leverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan leverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order, och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·