Dealhunter Logo

Snygg industriell taklampa

-75 %

1.246 kr

315 kr

Ordinarie pris: 315 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 252 kr

Spara 63 kr - köp med Plus

Snygg industriell taklampa

Ytterst snygg taklampa från Konrad's som passar över matbordet eller i vardagsrummet. Den nakna och avlånga glödlampan sitter i en silverfärgad lampfattning och skapar en industriell känsla.

Max 2 Pendant taklampan från designermärket Konrad's har en snygg industriell design, där den nakna glödlampan hänger i en silverfärgad fattning gjord av stål. 

Lampans smala och minimalistiska design gör att du både kan använda den ensam eller hänga upp flera bredvid varandra - antingen på rad, utspridda eller i grupp. Den är perfekt över matbordet, i vardagsrummet eller hallen. 

Diameter på glödlampa: 38 mm
Längd på fattning + glödlampa: 140 mm
Sladd: 1,2 meter

Du får den snygga taklampan för endast 315 kr. 
Leverans i hela Sverige ingår i priset! 

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo.

Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


Frakten är inkluderad i priset och utgör 53 kr av beloppet.

En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order, och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·