Dealhunter Logo

Taklampa i rå betong

-79 %

1.320 kr

279 kr

Ordinarie pris: 279 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 223 kr

Spara 56 kr - köp med Plus

Modern taklampa

Unik designertaklampa från Konrad's som är perfekt över soffan, matbordet eller i ett hörn. Taklampan är i rå betong och har en modern och stilren design, där glödlampan är synlig undertill.

Taklampan Hubert från det skandinaviska designermärket Konrad's har en modern och modern design som passar perfekt över soffan, matbordet eller i ett hörn av vardagsrummet. 

Lampan är gjord av rå betong och har en snygg design, där glödlampan sticker ut under lampans nederdel.
Glödlampa medföljer ej.

Lampans betongdel mäter: H 10,5 x B 7,8 x D 7,8 cm

Du får den moderna taklampan i rå betong för endast 279 kr. 
Levereras i hela Sverige för endast 59 kr per köp - oavsett antal.

Ord.pris: 1 320 kr - Du sparar 79%

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 65 kr per köp - oavsett antal.

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att alla leveransuppgifter stämmer (namn som på ID) samt att email/mobilnummer är korrekt för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan dealleverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·