Dealhunter Logo

Tryckavlastande gelsulor

-68 %

311 kr

99 kr

Ordinarie pris: 99 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 79 kr

Spara 20 kr - köp med Plus

Tryckavlastande gelsulor

Dessa gelsulor ger dig känslan av att gå på moln. De ger maximal komfort och stöd samt förebygger ankel-, knä- och ryggproblem. Finns i stl. 35-41 och 41-46. Kan klippas till för optimal passform.

Gelsulorna skyddar effektivt dina hälar mot stötar och vibrationer. De minskar och förebygger ankel-, knä- och ryggproblem och kommer därför att göra gott för både dina fötter och resten av din kropp.

Sulorna finns i 2 standardstorlekar, som du enkelt kan klippa till eller skära för att få optimal passform. Det finns markeringar på sulan, som du kan klippa efter. 

Material: Silikon/gummi/gel
Kan handtvättas.


Finns i 2 storlekar:

  • Stl. 35-41
  • Stl. 41-46

Du anger antal och storlek vid köpet. 

Få 1 par gelsulor för endast 99 kr. 
Leverans i hela Sverige ingår i priset!

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 1-2 veckor efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att alla leveransuppgifter stämmer (namn som på ID). Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Buy Simple ApS
Vestermosevej 13, Tapsøre, 6070 Christiansfeld
kundeservice@buysimple.dk · 71 99 10 22