Dealhunter Logo

Tryckavlastande madrass

-71 %

3.849 kr

1.099 kr

Ordinarie pris: 1.099 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 879 kr

Spara 220 kr - köp med Plus

Madrass i memoryskum

Få en bättre sömn med Zen Comfort Memory Plus madrass med tryckavlastande NASA Memoryskum, som ger din kropp optimalt stöd. Den mäter 80 x 200 cm och är allergivänlig. Med 2 års garanti.

- Kvalitetstestad av Dealhunter

Madrassen är gjord i tryckavlastande NASA Memoryskum, som formar sig efter din kropps konturer och fördelar tryckpunkterna jämnt över madrassen. Detta reducerar bland annat trycket på axlar och höfter, samtidigt som din rygg, länd och nacke får optimalt stöd.

Madrassen är allergivänlig och har 2 års garanti. 
Mått: 80 x 200 cm

Du får Zen Comfort Memory Plus madrassen för endast 1 099 kr.
Levereras i hela Sverige för endast 79 kr per styck.


Om madrassen:

  • Tryckavlastande madrass
  • 2 års garanti
  • Material: NASA Memoryskum
  • Kärnkvalitet: 25 kg/m3
  • Höjd på kärnan: 14 cm
  • Höjd på madrass: 18 cm
  • Bredd på madrass: 80 cm
  • Längd på madrass: 200 cm

OBS: Madrassen levereras hoprullad. Eftersom madrassen skickas vakuumpackad, ska den efter uppackning ligga helt utvikt i rumstemperatur i 1-2 dygn för att luftas innan användning. Den kommer därefter att uppnå sin fulla storlek och form.

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 3-7 dagar efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

Frakt tillkommer med 79 kr per styck.

VIKTIGT: Paketet levereras till närmaste postombud. Dubbelkolla att leveransadressen stämmer (namn som på ID) samt att email och mobilnummer är korrekta för leveransavisering. Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer för omleverans av paket som inte kommer fram eller inte kan hämtas ut p.g.a felaktigt angivna uppgifter vid köpet.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till leverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo. Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan leverantören vid returer kräva ersättning för varans värdeminskning.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör. Fraktavgift tillkommer vid ny sändning av bytesvara.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order, och är inte återbetalningsbar.


OBS: Madrassen levereras hoprullad. Eftersom madrassen skickas vakuumpackad ska den efter uppackning ligga helt utvikt i rumstemperatur i 1-2 dygn, för att luftas innan användning. Den kommer därefter att uppnå sin fulla storlek och form.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Ups1.dk
Hovborgvej 43, Tofterup, 7200 Grindsted
info@dealhunter.se ·