Dealhunter Logo

Vakuumpropp till vinflaskor

-62 %

232 kr

89 kr

Ordinarie pris: 89 kr

Dealen är inte tillgänglig

Dealen är inte tillgänglig

Prova gratis Plus-medlemskap i 14 dagarna.
Därefter 99 kr per månad.

Hvad er Plus?

Medlemspris: 71 kr

Spara 18 kr - köp med Plus

Vakuumpropp till vin

Få en öppnad vinflaska att hålla längre med denna smarta vakuumpropp som kan användas till alla standard vinflaskor. Proppen har en stilren design i rostfritt borstat stål.

Den smarta vakuumproppen gör att vinet i dina öppnade vinflaskor håller mycket längre. Du sätter helt enkelt proppen i vinflaskan och trycker ett par gånger på vakuumknappen på toppen. Detta skapar ett vakuum som försluter flaskan helt och bevarar både vinets smak och arom. 

Proppen är gjord i en stilren design av rostfritt stål med en elegant borstad finish, så att du snyggt kan låta vinflaskan stå framme på middagsbordet.

Du får den smarta vakuumproppen för endast 89 kr.
Leverans i hela Sverige ingår i priset!

Detta ska du vara uppmärksam på

LEVERANSTID: 1-2 veckor efter ditt köp.

När du har genomfört köpet, ska du INTE göra något ytterligare.
Orderbeloppet reserveras på ditt konto och dras när ordern är skickad/levererad.

Dealen kan inte kombineras med andra dealar eller erbjudanden.

VIKTIGT: Paketet levereras till den adress som anges vid köpet, eller till närmaste postombud. Dubbelkolla att alla leveransuppgifter stämmer (namn som på ID). Leveransuppgifter går ej att ändra i efterhand.

Kontrollera att du har fått rätt vara innan du använder den.

Om du ångrar ditt köp ska du inom 14 dagar från mottagandet av paketet per mail meddela dealens leverantör om detta. Du ska i meddelandet tydligt uppmärksamma leverantören om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du ska sända produkten i retur till dealleverantören senast 14 dagar efter leveransen. Du hittar kontaktuppgifter och returadressen i ditt Dealhunterkonto under Dealinfo.

Ångerrätten gäller inte hygienvaror eller varor som av hälsoskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.

OBS: Du ska själv stå för returportot vid ångerköp samt vid byte av vara. Produkten ska returneras i oförändrat skick, och i originalförpackningen med samtliga medföljande delar och tillbehör.


En expeditionsavgift på 3 kr debiteras per order, oavsett orderns storlek. Avgiften täcker kostnader för hanteringen av din order, och är inte återbetalningsbar.

Dealhunter Mini Logo
Deal leverantör:
Shoppio.dk
Virkelyst 13B, 9400 Nørresundby
info@shoppio.dk ·